Vacatures

Kempkes Landmeten BV is een zeer snel groeiend bedrijf met activiteiten in BGT, Spoor, Splitsingen en verificatie posten, toepassing van statisch én mobiel scannen, Maatvoering in de bouw, infra en betonbouw.

Wij werken voor vele opdrachtgevers zoals Gemeenten, Ingenieursbureaus, Kadaster, Waterschappen, Provincie, Rijkswaterstaat, Projectontwikkelaars, etc.

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar:

Projectmanager: HBO niveau, minimaal 10 jaar ervaring, stevige persoonlijkheid, communicatief vaardig, teamplayer, focus op kwaliteit, planning en financiën.

Projectleider: MBO+ niveau, minimaal 5 jaar ervaring, stevige persoonlijkheid, organisatietalent, ervaring in vakgebied is een pre, affiniteit met techniek een must!, focus op projectinhoud.

Werkvoorbereiders/CAD-Operators: Ervaring vereist, breed inzetbaar in de organisatie, ervaring met MicroStation, AutoCAD, Civil 3D, Revit. Ervaring met dgDialog en MOVE3D is een pré. 

Landmeters: Aantoonbare landmeetkundige scholing, ervaring met Leica heeft de voorkeur, flexibele inzet.

Interesse? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Rob of Menno van Kempkes Landmeten door een mail te sturen naar werkenbij@landmeten.nl